FANTASY FAIR

Kan du forestille dig en kaffedrikkende, lyserød, talende regnbueenhjørning?
Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Dropper man med Fantasy Fair som mål eller kikker forbi i forbindelse med sit projekt, er det for at give den gas og have det sjovt. Være useriøs på den seriøse måde og tænke VILDE idéer.

Måske endda helt ud af boksen.

For mindre (og større) børn er fantasileg én af de vigtigste kilder til kreativitet. Det at kunne fantasere sig til noget der som udgangspunkt ikke er rigtigt og aldrig ville kunne ske er faktisk en rigtig brugbar evne i designprocestænkning. Det at kunne fantasere sig til et eventyr – opfinde karaktererne eller drømme sig til tågetosseland og tilbage igen.

Fantasien er en vigtig medstiller, specielt når man skal tænke så meget på kant af boksen, det er liiiiige ved, man tænker ud af boksen. Det at tænke ud af boksen er typisk ren fantasi – Hvilket måske også er grunden til, gruppen skal droppe lige præcis her. Det at opstille utopiske scenarier og så vilde idéer kan være en god og lærerig øvelse, da man så med fordel kan arbejde sig tilbage mod virkeligheden, for at fokusere på den elle de del af fantasien, der rent faktisk kan lade sig gøre i virkeligheden.
Er man på vej til Brainstorm Bay, så er et fokus på fantasien er god ting.

Det kan være befriende sjovt at drysse fantasi ud over både idéer, koncepter og produkter – Stil spørgsmål der pirrer til gruppernes brug af fantasi:
“Tænk hvis vi havde uanede ressourcer og materialer, hvad kunne vi så lave?”
“Forestil jer, I kunne arbejde med jeres projekt hver dag i 2 måneder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*